Zaterdag 30 juni a.s. vieren we met onze leden het 40-jarig jubileum van onze vereniging.

We beginnen deze dag bij Wim en Rikie Berendsen aan het ’t Veentje 1 in Aalten. Tussen 10.00 en 11.00 uur is de inloop en staat er koffie/thee klaar. Om 11.00 uur vertrekken we in optocht naar onze keizer Gerrit Hiddink en zijn keizerin Rinie Lensink aan de Piet Heinstraat in Aalten. Daar doen we een drankje waarna we onze feestelijk optocht door Aalten vervolgen. We rijden door naar het braakliggende terrein van de voormalige technische school alwaar we ons door een ladyspeaker laten voorstellen aan belangstellenden. De marathonrijders onder ons worden gevraagd een kleine vaardigheid te rijden. Na afloop vervolgen we onze optocht weer richting onze feestlocatie bij de familie Berendsen.

Weer aangekomen bij ’t Veentje kan een ieder doen, wat hij moet of wil doen: er is ruimte om de paarden en pony’s huiswaarts te brengen, maar men kan ook op locatie blijven. Er kan een spelletje gedaan worden, maar ook een wandeling gemaakt worden door de orchideeëntuin onder leiding van een gids.

Een mooi aantal rijders heeft zich opgegeven voor deze rit. Indien er onder onze leden nog mensen zijn die zich nog niet hebben opgegeven voor de rit, maar alsnog wel animo hebben: geef u alsnog op! Ook diegene die geen aanspanning tot zijn beschikking heeft, maar wel graag mee wil doen aan de optocht, laat het weten! We verwachten dat er nog wel plaats is bij diverse aanspanningen.

Het avondprogramma begint om 17.00 uur. Keizer Gerrit Hiddink zal omstreeks 17.30 uur het openingsschot lossen.

U kunt zich voor de rit en de gezellige avond (of een van beide) opgeven tot en met uiterlijk vrijdag 15 juni a.s. bij Jeanet Ruwhof bij voorkeur via mail maar per telefoon kan natuurlijk ook: (0543) 466 575.
In het kader van ons jubileum is deelname voor leden en hun aanhang dit jaar gratis.